Op welke sites kan ik bedrijfsreviews van klanten vinden?

Onderzoek naar een bedrijf voordat u hun diensten inhuurt, kan u geld en hoofdpijn besparen. Het kan u een beter idee geven van de kwalificaties en/of vaardigheden die het werk of de dienst zullen uitvoeren die u nodig heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Houd er rekening mee dat velen die op bedrijfsrecensiesites schrijven dit doen na een negatieve ervaring, reviewgorilla.be terwijl degenen die uitstekende service ontvangen misschien niet zo geneigd zijn om een ​​recensie op dergelijke sites te schrijven. Desalniettemin zijn beoordelingssites zeer goede manieren om een ​​idee te krijgen van de sterke en zwakke punten van een bedrijf voordat ze worden aangenomen. Je krijgt meestal een heel goed beeld van het serviceniveau dat ze bieden.

Dus waar wendt u zich voor beoordelingen van de bedrijven die u overweegt in dienst te nemen? Er zijn verschillende opties beschikbaar.

Angie’s List is een lidmaatschapsservice waarvoor een maandelijks bedrag wordt gevraagd. Het voordeel hiervan is dat serieuze recensenten de meeste beoordelingen zullen geven. Een klant die om wat voor reden dan ook een wrok koestert, zal minder snel geneigd zijn het lidmaatschapsgeld te betalen om alleen maar een negatieve recensie achter te laten. Je krijgt meestal meer gedetailleerde informatie van toegewijde recensenten, zoals de Angie’s List-community. Het nadeel is natuurlijk de maandelijkse vergoedingsvereiste.

Yelp is een zeer populaire gratis service die door veel consumenten wordt gebruikt. Er zijn tal van categorieën en gebruikers beoordelen het bedrijf of de vestiging op een vijfsterrenschaal. Ook het bedrijfsprofiel geeft relevante informatie. Restaurants bieden informatie over menuprijzen, parkeren, kleding, of ze bezorgen en afhalen aanbieden, of ze creditcards accepteren, en uren, naast vele andere handige kenmerken.

Google Reviews is een andere zeer populaire beoordelingsservice met veel klantrecensies, misschien te wijten aan de prevalentie van de zoekmachine van Google. Zoek een lokale vestiging in Google en u zult niet alleen websites en webpagina’s vinden die verband houden met het bedrijf, u ziet ook de locatie van het bedrijf op Google Maps en eventuele recensies die erover zijn geschreven.

Recensenten op dergelijke sites zijn klanten van deze bedrijven en diensten en bieden hun mening en ervaring aan om anderen te helpen die overwegen hen in te huren. Natuurlijk moet je reviews altijd met een korreltje zout lezen. Als er niet veel beoordelingen van het bedrijf zijn, is de steekproefomvang mogelijk niet groot genoeg om een ​​goed beeld te krijgen van de service die ze bieden. En sommige bedrijven zullen beoordelingen van zichzelf op deze sites plaatsen, vooral op gratis beoordelingssites.

Momenteel zijn online online klantbeoordelingen een tweede natuur voor grote bedrijven, of ze nu wel of niet betrokken zijn bij websiteservice.
Een goed voorbeeld van hoe u uw tevreden klanten laat zien, is door ze positieve feedback te laten geven over uw uitstekende service of product.

Previous postBeoordelingen van online bedrijven Next postSchreiben von Bewertungen für den Erfolg im Web

Op welke sites kan ik bedrijfsreviews van klanten vinden?

Onderzoek naar een bedrijf voordat u hun diensten inhuurt, kan u geld en hoofdpijn besparen. Het kan u een beter idee geven van de kwalificaties en/of vaardigheden die het werk of de dienst zullen uitvoeren die u nodig heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Houd er rekening mee dat velen die op bedrijfsrecensiesites schrijven dit doen na een negatieve ervaring, reviewgorilla.be terwijl degenen die uitstekende service ontvangen misschien niet zo geneigd zijn om een ​​recensie op dergelijke sites te schrijven. Desalniettemin zijn beoordelingssites zeer goede manieren om een ​​idee te krijgen van de sterke en zwakke punten van een bedrijf voordat ze worden aangenomen. Je krijgt meestal een heel goed beeld van het serviceniveau dat ze bieden.

Dus waar wendt u zich voor beoordelingen van de bedrijven die u overweegt in dienst te nemen? Er zijn verschillende opties beschikbaar.

Angie’s List is een lidmaatschapsservice waarvoor een maandelijks bedrag wordt gevraagd. Het voordeel hiervan is dat serieuze recensenten de meeste beoordelingen zullen geven. Een klant die om wat voor reden dan ook een wrok koestert, zal minder snel geneigd zijn het lidmaatschapsgeld te betalen om alleen maar een negatieve recensie achter te laten. Je krijgt meestal meer gedetailleerde informatie van toegewijde recensenten, zoals de Angie’s List-community. Het nadeel is natuurlijk de maandelijkse vergoedingsvereiste.

Yelp is een zeer populaire gratis service die door veel consumenten wordt gebruikt. Er zijn tal van categorieën en gebruikers beoordelen het bedrijf of de vestiging op een vijfsterrenschaal. Ook het bedrijfsprofiel geeft relevante informatie. Restaurants bieden informatie over menuprijzen, parkeren, kleding, of ze bezorgen en afhalen aanbieden, of ze creditcards accepteren, en uren, naast vele andere handige kenmerken.

Google Reviews is een andere zeer populaire beoordelingsservice met veel klantrecensies, misschien te wijten aan de prevalentie van de zoekmachine van Google. Zoek een lokale vestiging in Google en u zult niet alleen websites en webpagina’s vinden die verband houden met het bedrijf, u ziet ook de locatie van het bedrijf op Google Maps en eventuele recensies die erover zijn geschreven.

Recensenten op dergelijke sites zijn klanten van deze bedrijven en diensten en bieden hun mening en ervaring aan om anderen te helpen die overwegen hen in te huren. Natuurlijk moet je reviews altijd met een korreltje zout lezen. Als er niet veel beoordelingen van het bedrijf zijn, is de steekproefomvang mogelijk niet groot genoeg om een ​​goed beeld te krijgen van de service die ze bieden. En sommige bedrijven zullen beoordelingen van zichzelf op deze sites plaatsen, vooral op gratis beoordelingssites.

Momenteel zijn online online klantbeoordelingen een tweede natuur voor grote bedrijven, of ze nu wel of niet betrokken zijn bij websiteservice.
Een goed voorbeeld van hoe u uw tevreden klanten laat zien, is door ze positieve feedback te laten geven over uw uitstekende service of product.

Previous postBeoordelingen van online bedrijven Next postSchreiben von Bewertungen für den Erfolg im Web

Post Your Comment

Name required

Website

Comment