Haluatko tulla makuuhuoneeseeni? Tuolia ei ole, mutta sänky on mukava. Voit makuulla sen päällä, jos haluat, mutta ota ensin pois vaaleanpunainen formica nylon-peitto, tai vanha rouva menee banaaneihin ja koputtaa sinut kuudeksi!

Mitä sitten ajattelet? Pidätkö huoneestani? Olen nyt teini-ikäinen – et löydä tyhmiä kissanpentuja taustakuvaltani, kiitos! Voi ei, nuo valtavat oranssit ja vaaleanpunaiset kukat ovat erittäin moderneja, varsinkin kun ne yhdistetään kirkkaan vaaleanpunaisen nailonmaton ja oranssien verhojen kanssa. Mutta oletko huomannut kattoa? Joka toinen polystyreenikattolaatta on maalattu oranssiksi. Onko se siistiä vai mitä?

Joten nyt olet täällä, mitä haluat tehdä? Ai, haluatko katsoa vaatekaappiani? Hmmm… siellä on muutamia “noloja”, mutta ne on luultavasti täytetty takaosaan, jotta et näe niitä, ja toivottavasti minulla on siellä jotain, millä tehdä sinuun vaikutuksen. Kuinka eläisin häpeän kanssa, jos luulisit, että vaatteeni eivät ole trendikkäitä?

Se on aika mukava vaatekaappi, eikö vain? Huomaatko miellyttävän valkoisen ja tiikkimuurisen yhdistelmän? Ja mitä mieltä olette noista muhkean näköisistä V-muotoisista messingistä? Kyllä, ymmärrän, että osa messingin väristä hilseilee ja näet muovin alla, mutta kaiken kaikkiaan se on mukavaa, eikö niin?

Minun täytyy vain siirtää tämä mahtava samettiaasi pois tieltä tai en saa vaatekaapin ovea auki. Setäni meni Espanjaan, yhdellä niistä pakettimatkoista, jotka ovat tällä hetkellä muotia. Hän meni lentokoneeseen ja toi minulle takaisin tämän aasin. Se on täytetty oljilla ja sen muoviset silmät tulevat ulos, mutta emme ole hämmentyneitä turvallisuusstandardeista ja kaikesta muusta, joten ihastuin siihen. Pukeutumispöydällä on pieni flamenconainen, jos olet kiinnostunut. Varo kuitenkin sotkemasta hänen pukuaan.

Anteeksi? Mitä sanoit? Oi, odotat edelleen, että näet varusteeni! Otan vain muutaman sinulle ja nostan ne sängylle. Nuo raidalliset topit ovat mukavia, eikö vain? Ruskea, oranssi ja keltainen ovat todella kauniita, mutta violetti ja pinkki on suosikkini. Käytän sitä yleensä tämän vaaleanpunaisen mokkanahkaisen minihameen kanssa. Huomaa, että lurex on tällä hetkellä muotia, joten käytän myös melko vähän näitä mustia ja hopeisia kellohousuja, yleensä tämän mustan satiinipuseron ja valkoisen nahkaisen näköisen Donny Osmond -lakkini kanssa. Ei sillä, että pidän Donny Osmondista, mutta korkki on siistiä. Housut näyttävät hieman pitkiltä, mutta tämä johtuu siitä, että ne on tehty käytettäväksi tasokenkien kanssa. Äiti sanoo, että murran nilkkani, kun käytän niitä, mutta jos hän luulee, että käytän niitä kauheita Clarkin t-kengät, jotka hän osti minulle, hänellä on toinen ajatus tulossa. Voi katso, vanhat punaiset housut! Olin melkein unohtanut, että minulla on ne. Ne ovat jotenkin menneet pois muodista nyt, mutta minä asuin ja kuolin niissä viime kesänä. Ollakseni rehellinen, yritän saada äitini ostamaan minulle mohair-tonkkihameen. Tiedätkö, tuo värikäs materiaali, joka on tällä hetkellä käytössä? Kaverillani on puku, mutta tiedän, etten saa sitä, joten hameen täytyy tehdä. Tarvitsen kuitenkin Ben Shermanin mukaan.