I sidste uges artikel, Online Marketing Plan Essentials – 3 Ways to Drive Qualified Traffic to Your Website in Hoves Articles talte vi om opsætning af de værktøjer, du skal bruge for at evaluere din hjemmesidetrafik som svar på din online marketingindsats. Og nu er det tid til at komme med en online marketingplan.

Der er to brede kategorier at se på for din online markedsføring: Betalt og social media marketing Økologisk

Betalt webstedstrafik

Dette udtryk refererer til alle tilfælde af køb af annoncer for køb af ‘reach’ og/eller ved at betale for at promovere et opslag på sociale seo medier.
Der er mange forskellige måder at købe synlighed med et publikum på, at det er blevet en massiv industri for sig selv. Google, Facebook, Twitter, Pinterest og alle andre er værd, hvad de er på grund af den betalte komponent.

Det er en væsentlig del af enhver marketingstrategi og ikke noget, du selv bør prøve, medmindre du ønsker at studere denne hurtige industri og i det væsentlige blive en ekspert på dette område. Ellers vil du bruge en masse tid, penge og energi uden garanterede resultater.

Lej i stedet en online marketingmedarbejder til at få hjælp til dette.

Organisk webstedstrafik

Organisk trafik betyder, at besøgende finder dit websted på en række forskellige måder, der ikke krævede, at du skulle betale for den trafik for at finde dig.

Der er flere måder at nå et publikum på gennem organiske midler. Før du begynder på nogen af de taktikker, der er beskrevet nedenfor, er det vigtigt først at definere, hvem dit målmarked er, hvad din brandpositionering skal være og også forstå, hvad din konkurrencefordel er.

Når disse vigtige planlægningsstrategier er på plads, er det tid til at implementere følgende for at hjælpe med at drive kvalificeret trafik til dit websted. Her er tre online taktikker at forfølge:

  1. Content Marketing

Content marketing er strategisk at skabe webstedsindhold, der vil appellere til dit ideelle målmarked, så de derefter kan lære at kende, like og stole på dig mere og i sidste ende konvertere til en betalende kunde. I bund og grund ønsker du at etablere dig selv som en autoritet, underholde dine brugere og uddanne dem.

Udover at skabe overbevisende indhold, vil du også gerne sikre dig, at indhold sender korrekte rangeringssignaler til Google ved at sikre, at det er af værdi for den besøgende og er unikt. Content marketing er overalt, og ingen ønsker at læse den samme artikel for hundrede gang med en anden stemme, der siger det samme.

Når indholdet er fantastisk, bliver det linket til det af andre websteder. Disse links er en vigtig del af, hvordan Google vurderer dit websted for rangering, så godt indhold driver ikke kun trafik tilbage, det sender også en positiv besked til Google om, at din hjemmeside er værd at rangere højere for de vilkår, du målretter mod med dit indhold.

Content marketing har været så blomstrende en del af SEO, at det nu er sværere end nogensinde at være en stemme i din branche, så få dit indhold til at tælle. 1 godt stykke indhold er mere værd end 1.000 dårlige.