Husdjurspolicyer i hela Philadelphias bostadsrättslandskap är lika varierande som de föreningar som lägger fram sina regler om husdjur. Från extremt liberala, husdjurspolicyer och återförsäljningsvärde till ytterst uteslutande, husdjurspolicyer har ett sätt att dela upp många föreningar, och känslorna för husdjurspolicyer går från heta till milda, eftersom det finns giltiga argument både för och emot. Det finns också ett antal bostadsrättsföreningar i Philadelphia som har kommit fram till en kompromiss som har gjort det möjligt för en större del av den köpande allmänheten att överväga sin byggnad när de och deras djuraffärer för en ny lägenhet i Center djurportal.se City.
I allmänhet tillåter Center Citys husdjurspolicy i låghus/Brownstone-sektorn av bostadsrätter husdjur. Jag är medveten om att det inte finns några låga lägenheter som förbjuder husdjur från sina byggnader – även om begränsningar för storlek, ras och antal husdjur kan vara begränsade. Bland höghus-lägenhetssektorn måste jag hävda att de flesta tillåter husdjur, men inte alla.
Jag känner till särskilt en byggnad som inte tillåter varken hundar eller katter. Att inte tillåta husdjur ger lite lugn i en byggnad. Ingen ägare behöver oroa sig för en yappy liten hund som skäller varje gång någon går förbi ytterdörren. Ägarna behöver inte heller oroa sig för “Billy the Thoughtless hyresgäst” som tar med sig sina tre pit-bulls i en hiss med dig och dina vänner. Dessutom behöver ingen oroa sig för att Fido kommer att råka ut för en olycka i hissen eller lobbyn i lägenhetsbyggnaden. Center City One, ett höghus i bostadsrätt längs Avenue of the Arts, har en smart husdjurspolicy som verkar gynna båda sidor av husdjursargumentet. Byggnaden tillåter hundar, men endast en per enhet. Och det finns storleks- och rasrestriktioner som hindrar de flesta andra ägare i byggnaden från att oroa sig för sin egen säkerhet och välbefinnande. Jag skulle till och med gå ett steg längre och föreslå att om en byggnad överväger att tillåta husdjur, att de endast tillåter ägare att ha husdjur – och inte hyresgäster.
Sammanställt från American Pet Products Manufacturers Association (APPMA) 2007-2008 National Pet Owners Survey, 63 % av hushållen som äger sitt hem har minst en hund. Dessutom har 34 % av hushållen som äger sitt hem en katt. Fördelarna med husdjursägande är välkända. De flesta husdjursägare älskar verkligen sina husdjur och uppskattar deras glada hälsning efter att vi har varit borta, och vet hur mycket känslomässigt stöd husdjur kan ge. Isolerade individer rapporterade att, eftersom deras husdjur är så förtroendefulla och beroende av dem, känner de sig behövda och har en känsla av syfte. Med tjugo (20) års erfarenhet av att sälja lägenheter i Center City Philadelphia, kan jag intyga det faktum att jag ännu inte har träffat en köpare som kommer att favorisera en given lägenhetsbyggnad framför sitt husdjur. Sa igen, jag har aldrig träffat en köpare som kommer att ge upp sitt husdjur för att bo i en specifik byggnad. Varje gång kommer de att utelämna byggnaden – inte husdjuret. Dessutom har jag aldrig träffat en köpare som sa att de INTE skulle bo i en byggnad som tillåter hundar. På den nuvarande köparmarknaden för bostadsrättssektorn i Center City, är det inte meningsfullt för de flesta föreningar att lätta på sina restriktiva husdjurspolicyer? Det kommer säkert att påverka andrahandsvärdet och förmågan hos de lägenheter som är till salu eller kommer att säljas i framtiden.