Opas sähköisen nesteen ostamiseen

E-neste- ja vape-teollisuus on noussut viime vuosien aikana siinä määrin, että sitä ei käytännössä voi tunnistaa siitä, mitä se oli. Uusille nikotiiniton vape vapeille ja niille, jotka haluavat muuttua tupakoinnista, on kaikkea muuta kuin helppoa hämmentyä kaikista saatavilla olevat erilaiset vape-nesteet.

Joten tässä oppaassa annamme sinulle kaiken, mitä sinun tulee ajatella nykyajan e-nesteistä varmistaaksesi, että sinulla on kaikki tosiasiat.

Mikä on E-neste?

Yksinkertaisesti sanottuna e-neste sisältää nikotiinia (valinnainen) ja makua. Savukkeen kanssa käytettynä se kuljettaa nikotiinia kehoon samalla tavalla kuin perinteinen savuke, mutta ilman kauheaa makua, hajua ja tappavia myrkkyjä. Olet kuullut sitä kutsuttavan eri nimillä ja nähnyt sen kirjoitettuna eri tavoin, loppujen lopuksi se ei ole eri asia. Joten seuraavan kerran kun kuulet tai näet vape-mehua, vape-nestettä, e-mehua tai mod-mehua, ymmärrät, että se on pohjimmiltaan vain nestettä. Sinun tarvitsee vain tietää, että jos nestettä joutuu tupakkalaitteeseen, se on e-nestettä.

Kuinka E-Liquid toimii?

Ymmärrämme, että e-neste sisältää nikotiinia ja makua ja että sitä käytetään vape-laitteessa. Mutta kuinka se voi muuttaa nesteen sellaiseksi, jonka voimme hengittää? No se on yksinkertaista. Useimmissa vape-vempaimissa on 3 osaa. Akku, säiliö joka on päällä ja kela säiliön sisällä. Kun höyrynestettä lisätään säiliöön, se alkaa liottaa kierukkaa. Siinä vaiheessa, kun käynnistät akun, se lämmittää nesteen, joten se muuttuu höyryksi. Se on sama kuin vedenkeittimen lämmittäminen, paitsi että hengität höyryä suoraan suuhusi ja keuhkoihin.

Onko E-Liquid haitallista?

Höyrystäminen on kohtalaisen uusi harrastus, joten ei voida yleisesti sanoa, mitkä ovat pitkäaikaiset vaikutukset kehoon. Ei ole kulunut tarpeeksi aikaa, jotta tutkijat voisivat tehdä todellisia johtopäätöksiä. Mennään kuitenkin suoraan asiaan – jos et ole koskaan tupakoinut, sinua ei kannusteta aloittamaan höyrystämistä. Voimme kuitenkin täysin todeta, että höyrystäminen vs. tupakointi on paljon vähemmän haitallista. Toisin kuin perinteiset savukkeet, e-fluidissa ei ole syöpää aiheuttavia synteettisiä aineita, kuten tervaa ja bentseeniä tai hiilimonoksidia ja syaanivetyä.

Kuinka valita oikea nikotiinin vahvuus?

Raskas tupakoitsija voidaan luokitella kuka tahansa, joka polttaa yli 15 savuketta päivässä. Tällaisille henkilöille suositellaan suurempia annoksia nikotiinipohjaisia E-nesteitä. Ihmisille, jotka polttavat jopa 10 savuketta päivässä, suuremman annoksen tarvetta ei suositella. Ihmisiltä, jotka eivät tupakoi säännöllisesti, ei tarvitse hankkia nikotiinipohjaisia e-nesteitä. Saatavilla on myös nikotiinittomia E-nesteitä. Kaikissa tapauksissa voit aloittaa optimaalisesta annoksesta halusi mukaan ja lopulta lisätä tai vähentää tarpeidesi mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *