Germania este o țară diversă, cu multe atracții! Combinația dintre farmecul lumii vechi și orașele urbane moderne îl fac o destinație ideală pentru călători. Cu o gamă largă de opțiuni de mâncare, cazare și băuturi, Germania este în mod tradițional mai puțin costisitoare pentru a călători decât celelalte omologii săi europeni. Mai jos sunt doar câteva motive pentru care Germania ar trebui să fie pe lista ta!

1. Germanilor le place să sărbătorească. De la Oktoberfest la piețele de Crăciun până la Carnaval și faimosul Rin în Flăcări, Germania are un târg pentru a sărbători totul!

2. Casa lui Bach și Beethoven, Germania se mândrește cu aproximativ 300 de teatre, 130 de orchestre profesionale și 630 de muzee de artă cu colecții apreciate la nivel internațional. Acesta este ideal pentru călătorii interesați de artele plastice. Alege curse zilnice Romania Germania la adresa dorita.

3. Chiar dacă limba germană este limba principală, mulți vorbesc și engleză, ceea ce facilitează comunicarea vizitatorilor care nu vorbesc germană.

4. Țara este străbătută de 7.900 mile de autobahn și o rețea feroviară de aproape 21.800 mile. Acest sistem extins face deplasarea cu mașina sau cu trenul extrem de ușoară.

5. Împărțită în 16 state diverse, țara are o regiune și activitate pentru toate. În plus, fiecare stat are specialități diferite de mâncare și băutură.

6. Treisprezece parcuri naționale oferă o evadare liniștită din ritmul rapid al vieții orașului.

7. Neuschwanstein a fost inspirația pentru Castelul Frumoasei Adormite din Disneyland și este o excursie ușoară de o zi din Munchen. Această structură uimitoare este idealul arhitecturii romantice și este unul dintre numeroasele castele de basm răspândite în toată Germania.

8. Nemții știu să se relaxeze și să se relaxeze! Cu peste 1.000 de hoteluri de wellness și frumusețe, 350 de stațiuni balneare și spa și o gamă largă de clinici de specialitate, vă ajută să vă întoarceți acasă simțindu-vă înviorați.

9. Fiind locuința mașinii de înaltă performanță, Germania este locul unde puteți experimenta o adrenalină. Cu peste 200 de atracții și muzee care oferă activități tematice cu mașini și tehnologie, este ușor să mulțumești orice pasionat de mașini. Sau… și mai bine, închiriază o mașină pentru o plimbare pe autostradă, unde nu există limite de viteză!

10. Germania este sinonimă cu inovația și viața cosmopolită și are trei orașe cu o populație mai mare de un milion. Aceste orașe moderne oferă o varietate de muzică, cumpărături, baruri și viață de noapte, care cu siguranță îi vor distra pe cei tineri și bătrâni.