Splittopper hoeslaken

Ben jij op zoek naar een splittopper hoeslaken  voor je elektrische bed? Met een splittopper kun je matrassen los van elkaar verstellen. Met een splittopper hoeslaken zorg je ervoor dat bij een verschil in hoogte de ene kant niet de andere meetrekt. Een splittopper hoeslaken is alleen in tweepersoons maten beschikbaar en biedt naast extra bescherming aan je splittopper ook meer comfort.

Functie splittopper hoeslaken

Een splittopper hoeslaken is een hoeslaken met split. Als je een verstelbaar bed hebt kan je ervoor kiezen om één geheel van de twee matrassen te maken door er een topper matras op te leggen. Om je bed nog steeds afzonderlijk in hoogte te kunnen verstellen kun je een splittoper gebruiken. Het splittopper hoeslaken is speciaal voor splittopper zodat de functie van het afzonderlijk in hoogte verstellen van de matrassen niet verloren gaat. Om je splittopper extra te beschermen kun je onder je splittopper hoeslaken ook nog een splittopper molton  gebruiken. 

Materiaal splittopper hoeslaken

Je kunt een splittopper hoeslaken in verschillende materialen kopen. In het assortiment van Budget-Bed.nl  kun je splittopper hoeslakens kopen in standaard katoen, jersey en katoen-satijn. Ook zijn er molton splittopper hoeslakens in het assortiment. Katoen is een aangenaam en verkoelend materiaal met een lange levensduur. Jersey is ook katoen maar heeft een betere stretch waardoor het goed om je splittopper blijft zitten. Een splittopper katoen satijn is hoogwaardig en heeft een luxe uitstraling. De splittopper hoeslakens zijn rond de split extra verstevigd zodat het materiaal niet scheurt.

Maat splittopper hoeslaken

De verkrijgbare maten voor een splittopper hoeslaken variëren in breedte van 140 cm tot 200 cm. In ons assortiment heb je een ruime keuze en kun je vanaf een 2 persoons matras tot lits jumeux matras het geschikte hoeslaken voor jou vinden. Een splittopper hoeslaken heeft een hoekhoogte van ongeveer 10 cm en is daarom geschikt voor bijna iedere splittopper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *