Når du læser titlen på denne artikel, overvejer du højst sandsynligt, hvad disposition har med fotografering eller dit bryllup at gøre; til min begrundelse lidt meget!

Wedding Press, Wedding familiefotograf Web-tidsskrifter og fotografiske kunstneres websteder er fyldt med vejledning om at vælge din fotografiske kunstner. Presse- og bryllupswebstedets essayister vil for eksempel understrege, at de forsigtigt kigger på tidligere bryllupper, de har skudt, kigger på arten af de samlinger, de sælger, forsigtigt fotograf Roskilde tager omkostningerne i betragtning, tager et kig på tilgange til at reducere omkostningerne , anmode om et gratis engagement shoot, eller anmode om en tallerken, bare skyd og lav din egen samling og så videre og så videre. Mens billedtagers websted vil udtrykke sig om deres evner med en ekspertinstans, deres beskyttelsesniveau, hvad deres bundter indeholder, hvor længe de vil nyde sammen med dig, hvor lave deres omkostninger er eller legitimere den måde, hvor høj deres omkostninger er!

Selvom ovenstående alle er legitime tilgange til at lede efter din bryllupsbilleder, er det klogt at tage et kig på disse effekter, før du forstår, hvorfor mentalitet er væsentligt vigtig i din beslutning.

Tidligere bryllupsbilleder – Uden tvivl vil enhver fotograf simpelthen vise dig sit bedste arbejde på papir, først og fremmest med den begrundelse, at det ville være vanvid at vise dig normalt eller forfærdeligt arbejde, og desuden er omkostningerne ved at levere forskellige eksempelsamlinger. restriktive.

Tag et kig på Collection Quality – Test Collection kvalitet er ligefrem socialt at værdsætte til en vis grad. En billedtager, der værdsætter sit arbejde og investerer energi og anstrengelse i præcis håndtering af dine billeder, vil bare bruge fremragende samlinger fra udformede samlingsprintere. Hvordan kunne nogen, der værdsætter deres eget arbejde, tilbyde dig en beskeden fodskammelbog fra en massemarkedsproducent.

Tag et kig på måder at reducere omkostningerne – Hvis du virkelig ønsker at mindske omkostningerne ved dit bryllup, vil du i alle tilfælde mindske det. Der er et prisskilt for fotografer under, som det ikke virker – på trods af at du løbende vil opdage nogle, der vil i tilfælde af, at du ikke sætter pris på de visuelle erindringer. Næsten ingen fotografiske kunstnere kan spore bryllupper til at optage 5 dage om ugen 48 uger om året, så på det tidspunkt er der den tid, der kræves oven i et bryllup til sammenkomster med tidens dame og mand, håndtering af billederne (mindst 2 x bryllupsbookingen), transport til og fra brylluppet, beskyttelse og lad os ikke undlade at huske udstyr (som forskelligt fra dit hjemmekamera vil gå i stykker og komme til skade).

Free Commitment Shoot – Fantastisk at du får noget for ingenting, hvis en billedtager er klar til at gøre det gratis, han har arbejdet det ind i sin værdi lige nu, eller han har forfulgt det valg, at du har reserveret og betalt butikken, så i tilfælde af at du ikke fortsætter foran med ham og dropper efter forpligtelsesoptagelsen har han din butik.

Circle Just – Der er en forretningsmulighed for at fotografere til plade, men for fotografen afhænger det af det høje antal bryllupper om året på dette enkelte bundt. Det er meget af tiden lænet mod af nystartede billedtagere som en tilgang til hurtigt at udvikle forskellige bryllupper. Lad os være realistiske 40 bryllupper hvert år til $500 er bestemt ikke en frygtelig forbedring af en fuldtidsløn, men kunne aldrig tage sig af udgifterne til en fuldtidsvirksomhed. Hvis der er en chance for, at nogen foretog en undersøgelse af de damer, der vælger Circle Just Photography, er jeg sikker på, at det ville vise, at under 20 % på et hvilket som helst tidspunkt får nogen af billederne udskrevet, ender de simpelthen via virtuel underholdning. I hvert fald ville de fleste fotografiske kunstnere være glade for at give dig dine samlingsbilleder upåklageligt klar til webbaseret underholdning.
De 2 vigtigste ting, som billedtagere vil uddanne dig om, er:

Beskyttelse – Dette burde være garanteret, og noget hver dame burde få nogle oplysninger om. Individuelt ansvar og eksperttilbagebetalingsbeskyttelse er et ubestrideligt krav. Tragisk nok, meget ligesom bilister, er der de mennesker, der ikke vil have det enten til at afsætte kontanter eller af uvidenhed. Ligesom den uforsikrede chauffør, vil du få en lille belønning fra en uforsikret fotograf, hvis det antages, at noget går dårligt, eller at deres aktiviteter skader en af dine besøgende.

Proficient Participation – for alle er der omkring 10 ‘Proficient Visual Associations’ i USA og 6 i Storbritannien og formodentlig sammenlignelige tal i forskellige nationer. I USA og Storbritannien er ikke en eneste af dem påkrævet. For de fleste er tilmelding lige så simpelt som at betale $2-300 hvert år. Eventuelle kapaciteter tildelt af en specifik forening opfattes sjældent af en anden og bliver generelt tilbagekaldt, når du holder op med at betale din tilmelding. Som hovedregel kan du erhverve dig en kompetence